Visum Turkije Online aanvragen

U dient te beschikken over een geldige identiteitskaart of paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije.

Een visum is verplicht. Deze kunt u ONLINE met een creditcard aanschaffen op de officiele website van Turkije  evisa.gov.tr. Dit visum is 90 dagen geldig, binnen een periode van 180 dagen. Gebruik geen andere website dan de OFFICIELE WEBSITE van Turkije voor het aanschaffen van een visa! Er zijn vele e-visa aanbieders maar deze kosten U meer geld.

Belangrijke informatie

  • Tijdens uw vakantie dient u het visum te bewaren. Er wordt om het visum gevraagd bij het verlaten van Turkije. Uw visum is, samen met uw reisdocument en de stempel daarin, uw toegangsbewijs tot Turkije.
  • Als u alleenstaande ouder bent en u gaat zonder de andere ouder op vakantie met uw kind of kinderen dan heeft u een toestemmingsformulier nodig. Het formulier vind u via deze link: Toestemmingsformulier voor reizen met een minderjarige naar het buitenland.Houdt u er rekening mee dat vooral de Nederlandse marechaussee strenger controleert op kinderontvoering en dat wij u ten zeerste aanraden om bovenstaand formulier mee te nemen op vakantie.
  • Het visum is 180 dagen geldig na de ingevulde datum. In deze periode kunt u zo vaak als u wilt Turkije in- en uitreizen. U mag echter niet langer dan 90 dagen achtereen in Turkije verblijven.